04 01
Techking – Duratough keliauja pas mus!

Techking – Duratough keliauja pas mus!

   Greitai pasiūlysime Techking – Duratough OTR padangas. Atsižvelgdami į klientų poreikius papildome savo asortimentą vis naujosiomis padangomis, todėl greitai galėsime pasiūlyti daugiau padangų dydžių krautuvams, kranams, ekskavatoriams ir greideriams.

   Techking Tires Ltd.yra vienas iš didžiausių OTR padangų gamintojų, pasižyminčių itin aukšta kokybe ir plačiu produkcijos asortimentu.  Techking-Duratough yra parduodamas 139 pasaulio šalių. Šias padangas renkasi tokie technikos gamintojai kaip JCB, Cargotec, Terex, Vogele, Sandvik, Doosan ir kiti. Nuo pat įkūrimo pradžios gamintojas susitelkė ties produkcijos dizainu, naujų produktų kūrimu, kokybės kontrole ir aptarnavimo kokybe.

   Techking mato save kaip sprendimų pateikėją. Naudojant savo inžinierinius išteklius, Techking pateikia skirtinų rūšių padangas, tokais kaip  radialinės ir diagonalinės OTR, sunkvežimių ir lengvųjų automobilių padangas pasaulinei rinkai.

  Mes dirbame tiesiogiai su gamyklomis, todėl savo klientams galime pasiūlyti konkurencingas kainas. Siūlome tik tai, ką turime savo sandėliuose, todėl  padangos pristatomos operatyviai tiek Baltijos šalyse tiek ir Europoje.